1

Mėgstate aktyvų poilsį, pasiilgote aštresnių emocijų ar trokštate nuotykių?

Savaitgalį ar per atostogas leiskitės į žygį baidarėmis, kanojomis ar didesnėmis vikingų valtimis. Įspūdžių turėsite visam gyvenimui!
Plaukimas įvairiais irkliniais laiveliais – nuostabus aktyvus poilsis su šeima ir draugais.Tuo labiau, kad ir vandens maršrutų yra įvairiausių: nesrauniomis platesnėmis upėmis naujokams ir su kliūtimis – labiau patyrusiems. Ir visai nebūtina būti patyrusiu irkluotoju ar turėti didelius raumenis, tai sugebės kiekvienas!

Turistiniai žygiai – ne tik smagi atrakcija, bet ir geras būdas išmėginti draugystę. Keliaujant geriausiai atsiskleidžia tikrosios savybės. Be to, ši pramoga smarkiainepaplonins jūsų piniginės. Pernakvoti galite ir palapinėje, o jei mėgstate komfortą – pakrantėse įsikūrusiose kaimo turizmo sodybose. Pasileidę upėmis laiveliais, negalėsite atsigrožėti ir aikčiosite iš nuostabos, kokių egzotiš¡kų kampelių, neįtikėtinų peizažųesama mūsų krašte. O koks smagumėlis visą dieną irklavus sustoti paupyje, užsikurti laužą ir išsikepti kepsnų. Ar gerai išsikaitinus pirtyje įšokti į šaltą upės vandenį!